B&B Van Elewout

Halsterseweg 308
4613 BG BERGEN OP ZOOM
Nederland
Tel: +31 (0)164 210155
Mobiel: +31 (0)6 24537716
info@BnBvanElewout.nl
www.BnBvanElewout.nl

Route naar B&B Van Elewout
Komend uit de richting Dinteloord via de A4:
Volg de A4 tot de afslag 27 Bergen op Zoom Noord. Ga onderaan de afslag bij stoplicht rechts en volg de Randweg-Noord en daarna Randweg-West tot de T-kruising. Ga naar links  het Boerenverdriet op. Aan het einde van het Boerenverdriet gaat de weg naar rechts, maar u sorteert links voor en gaat linksaf de Halsterseweg op.
B&B Van Elewout vindt u links op nr 308 (het 5e huis na de Texaco-pomp).


Komend uit de richting Roosendaal via de A58:
Volg richting Bergen op Zoom via A58/A4 en neem afslag 27 Bergen op Zoom-Noord (A4). Houd rechts aan op de in-/uitvoegstrook richting Bergen op Zoom-Noord. Ga onderaan de afslag links en volg de Randweg-Noord en daarna Randweg-West tot de T-kruising. Ga naar links het Boerenverdriet op. Aan het einde van het Boerenverdriet gaat de weg naar rechts, maar u sorteert links voor en gaat linksaf de Halsterseweg op.
B&B Van Elewout vindt u links op nr 308 (het 5e huis na de Texaco-pomp).


Komend uit de richting Goes via de de A58:
Volg richting Bergen op Zoom op de A58, vervolg de snelweg op de A4 en neem afslag 27 Bergen op Zoom-Noord. Ga onderaan de afslag links en volg de Randweg-Noord en daarna Randweg-West tot de T-kruising. Ga links het Boerenverdriet op. Aan het einde van het Boerenverdriet gaat de weg naar rechts, maar u sorteert links voor en gaat linksaf de Halsterseweg op.
B&B Van Elewout vindt u links op nr 308 (het 5e huis na de Texaco-pomp).